Report issues using the Issue Tracker

I'm seeing an odd one - just throwing this out there:

If I've been mining in a system infested with carriers and then use the sysmap to navigate back to mine, it selects as normal. However, upon hopping into SC, another, seemingly random carrier becomes my destination.

Just me?
 
Not just you. Having this as well.

On top of it, when I was doing evacuation runs after the terrorist attacks some weeks ago, when dropping out of SC at the megaship, I sometimes had another Carrier selected suddenly. It was driving me mad because I didn't notice it at first and I was wondering why they kept denying my docking request :D
 
About Issues Tracker:

  • Issue to log-in ... is needed try few times before it logs you in.
  • Numerous valid reports expires, it seems there is not enough people which go through all reports and evaluate them ... why do you need 10 players for confirm bug when you have there video which clearly shows what is wrong ?!?
  • Unability find own contributions to already existing bug reports (you also cannot edit those yours contributions)
  • Unability manage your votes to bug reports or find bug reports you voted for (one from menus shows for me "Number of votes left: -19" )
  • Numerous duplicate bugs reports
  • Numerous OLD bugs which are still in game despite they were reported (repeatedly)
  • Almost non existing feedback (right in reported issue) about state of repair.

... its somewhat sad that tool which should serve for better bug management is poorly working itself.
 
Issue Tracker will not publish my report -- "Unfortunately we were unable to add the issue to the system." Why not? What good is a bug tracker that won't accept bug reports?

Actually, the report was being published but the Tracker reported that it was not, a bug of another color, I suppose. To avoid submitting multiple times due to the punky message, check the Reported Issues in another browser tab after submitting. Your report will likely be there even though the Tracker says it was not submitted.
 
Last edited:
Issue Tracker will not publish my report -- "Unfortunately we were unable to add the issue to the system." Why not? What good is a bug tracker that won't accept bug reports?

Actually, the report was being published but the Tracker reported that it was not, a bug of another color, I suppose. To avoid submitting multiple times due to the punky message, check the Reported Issues in another browser tab after submitting. Your report will likely be there even though the Tracker says it was not submitted.
You have to admit that it is so very fitting that FDEV's bug tracker is buggy. This company has no idea how to test code.
 
Please to be performing same steps repeatedly and expecorate a different result set. Success or Not Success, one must choose both choices cyan mule tainted lee.
 
How do you actually login to the tracker?
Every time I enter my frontierstore.net login cretentials, which the tracker asks for, I'm just bumped back to the tracker frontpage and asked to login.

Pretty difficult to report or confirm anything, if the damned site doesn't let you in.
And yes, I allow cookies for it and yes, I allowed linking the credentials to my Frontier account.
 
Greetings Commanders!

We are now excited to launch our new Issue Tracker! The Issue Tracker replaces our Bug Reporting forums and can be accessed here:

https://issues.frontierstore.net/

To report a bug simply log in with your regular Frontier account and click 'Submit Report'. You'll then be given all the steps you need to let us know about any issues you have experienced.

On this site you can:
  • Submit issues
  • Follow the status of your reports
  • See which issues have been reported by others
  • Vote on which issues matter most to you
  • Search for specific reports
  • Help contribute towards existing issues
With the launch of our new Issue Tracker the Bug Reporting forums will now be archived and all reports will now use the Issue Tracker.

Thank you for all your support so far and for helping raise awareness of the issues that are affecting your gameplay!

I can't login anywhere on the frontier account pages. I put in my login information and when I click login nothing happens. I can't even reset my password, as when I try to click submit, I get an "*required field" error even though I have entered my address. I can't report this on the issue tracker because it requires a login!
 
I can't login anywhere on the frontier account pages. I put in my login information and when I click login nothing happens. I can't even reset my password, as when I try to click submit, I get an "*required field" error even though I have entered my address. I can't report this on the issue tracker because it requires a login!
I'd recommend submitting a support request for that.
 
I can't login anywhere on the frontier account pages. I put in my login information and when I click login nothing happens. I can't even reset my password, as when I try to click submit, I get an "*required field" error even though I have entered my address. I can't report this on the issue tracker because it requires a login!

Are you using firefox? , it doesn't work well with firefox for some reason....use another browser to log in and it should work.
 
Frontier: WHEN are you going to unblock the Gmail accounts that you have autoblocked this week?

Issue Tracker entry: Forums will not let me post: "Attempts to send emails to my email address have failed" -incorrect-

For several days now, an unknown number of Gmail users have been blocked from posting. Apparently Gmail has had some "issues" recently, with some messages being undeliverable: it appears that this has triggered an "invalid email address" flag with Frontier.

We are being given a useless link to reset our email address (it won't accept another address). Some have tried changing their email address on the Frontier store, but apparently this doesn't affect the forum block.

Luckily I have multiple accounts, so I was able to register this one and post.

When is this going to be fixed?

- Nadreck2
(formerly Nadreck, Gmail user, now blocked)
 
FIX BROKEN CARRIER JUMP NOW.

I have am sick of jumping my Carrier then it doesn't seem to jump and I am forced to log out. If I launch my ship from the Carrier it becomes stuck in the old system and I have to then waste Tritium jumping back to collect myself - and another 15 minutes.

I am tired of this bug!
 
When you deployed the hardpoints in an Imperial Cutter, some of the external lights used to turn from blue to red. Since over a year ago, this no longer happens. I opened a ticket in the issue tracker, but since this is not something very easy to notice, it didn't get many contributions, so the ticket is now marked as "expired". Other tickets were created and also expired for the same reason. There is at least one active ticket about this, with few contributions, and I would say its fate will be the same, it will expire without any feedback.

The problem with this "confirming" system is that, a bug is a bug whether or not many people notice it, but it seems to only get attention if enough players takes time to report them. So bugs like this never gets any attention, or even acknowledgement that they exist. I don't even know if this feature was intended to be removed, or since almost nobody cares, it will never be investigated.

This bug is a absolutely simple to verify, 100% deterministic and reproducible, would take like five minutes for the development team to confirm it.

Was it removed intentionally? If not, will it be fixed? Is it hard to fix?
 
Il y a un problème avec le kit bateau Dauphin, les ailes avant (pare-chocs avant) s'insèrent dans le bateau lorsque vous mettez les ailes avant latérales. C'est visible dans le cockpit. Aucun problème sur le reste des pièces. Autre souci concernant les peintures, lorsque vous avez certaines peintures sur un kit de bateau, certaines parties du kit ne sont pas peintes, cela ne se produit pas avec toutes les peintures mais certaines. Problèmes rencontrés sur le Béluga et le Dauphin ainsi que sur l'Anaconda avec le kit vaisseau et la peinture fluorescente. (Texte traduit du français vers l'anglais).
 
Type-9 Heavy engine sounds fade to silence after boosting for a good 2 to 4 seconds. I posted this in the issue tracker a year ago after this bug cropped up after the Jan 2020 update and it was never addressed and eventually closed even after I updated it in May and then in June to confirm it was still a bug (clearly it was just auto closed and no one actually looked at it). When I first reported it I was still using Windows 7 and have since upgraded to Windows 10 and it's still a bug. I tested all my ships too and it only seems to be an issue on my Type-9 heavy. It's very immersion breaking.

EDIT: Original ticket tracker issue: https://issues.frontierstore.net/issue-detail/11993
 
Last edited:
Because this is an issue facing virtually everyone and we still have not heard any word on what's being done to correct it after several hours: Frontier, your game is unplayable right now. The Scarlet Krait error continuously kicks every player from the game after a few seconds to a few minutes of game time.
 
Because this is an issue facing virtually everyone and we still have not heard any word on what's being done to correct it after several hours: Frontier, your game is unplayable right now. The Scarlet Krait error continuously kicks every player from the game after a few seconds to a few minutes of game time.
Fdev don’t care there is so many bugs in the game like people not being able to bookmark anything to places not being able to be plotted to and it’s been like this since the fleet carrier update and that just a few of them
 
Top Bottom